Over Cair

De overtuigingen van Cair

  1. Een klik met je zorgverlener is bij thuiszorg ontzettend belangrijk. Je laat je zorgverlener toe in jouw privĂ© omgeving, in een kwetsbare en soms lastige periode. Om deze reden geloven wij dat je zelf je zorg verlener moet kunnen kiezen.

  2. Wij geloven in de passie en energie van zelfstandig verpleegkundigen. Wij ondersteunen hen door er voor te zorgen, dat zij zoveel mogelijk aandacht kunnen besteden aan het leveren van zorg en niet aan administratieve taken.

  3. Thuiszorg doorsnijdt verschillende wetgeving. Hierdoor kan de organisatie van thuiszorg complex zijn en regels onduidelijk. Wij geloven dat zorg simpel geregeld moet kunnen worden, zonder complexe processen en onduidelijke informatie.

  4. Service is belangrijk. Iedereen wil op een menselijke manier behandeld worden, helemaal bij het regelen van zorg. Wij geloven dat service kan worden verbeterd bij het organiseren en ontvangen van zorg. Wij willen dit veranderen.

  5. Wij geloven dat door het bundelen van krachten een community gevormd kan worden, die bewijst dat het beter kan. Wij bouwen deze community samen met jou.


Het team van Cair

Koen Harms

Koen HarmsKoen Harms is de mede-oprichter en CEO van Cair. Na het afronden van de studie Gezondheidswetenschappen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft hij gewerkt bij Achmea. Na het doorlopen van het management traineeship was hij daar verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van verschillende innovaties in de zorg. Naast zijn functie bij Cair is Koen lid van de Raad van Advies van de Nederlandse zorg autoriteit.


Rick van Weelden

Rick van weelden

Rick is mede-oprichter van Cair. Na zijn studie bedrijfskunde in Rotterdam heeft Rick in verschillende functies bij ABN AMRO gewerkt, waar hij veel ervaring heeft opgedaan als business- en financieel controller. Deze kennis en expertise heeft hij vervolgens ingezet om snelgroeiende bedrijven te begeleiden, om vervolgens zijn passie en interesse te volgen naar het starten van een eigen onderneming, die het leven van mensen beter maakt.